Bosco

Od 1970. u berbi maslina.

Bosco je osnovan šezdesetih godina kao obiteljsko poduzeće posvećeno proizvodnji poljoprivrednih strojeva. Nakon toga se specijalizirao za istraživanje, projektiranje i razvoj strojeva za berbu maslina. Trenutno prodaje, u Španjolskoj i Italiji, velik raspon strojeva i blisko surađuje s širokom mrežom preprodavača. Profesionalnost, inovativnost i svestranost uvijek su obilježavali Bosco i njegove uspjehe.

Brand BOSCO bio je prvi u sektoru berbe maslina kako bi odgovorio na potrebe uzgajivača maslina koji žele robusne, tehnološki napredne strojeve koje je izgradila tvrtka posvećena dizajnu, testiranju i održavanju. Tijekom godina, tvrtka se razvila zahvaljujući stalnim povratnim informacijama od kupaca. Svaki dan, mi smo u polju za razumijevanje najspecifičnijih potreba naših kupaca. Vrsta terena, vrsta usjeva, struktura stabala i razmak između usjeva samo su neke od mnogih varijabli za koje se smatra da određuju najprikladniju metodu žetve.

Bosco nikada nije nametao metode žetve, ali ih je uvijek razvijao zajedno s kupcima. Upravo je ta filozofija dovela do novog kišobrana za branje maslina. OlivSpeed ​​se zalaže za one kupce koji si ne mogu priuštiti skupe strojeve, ali koji imaju iste potrebe u sve većim troškovima žetve.