Maslinarstvo

Campagnola s.r.l. sa sjedištem u Bologni, osnovana je 1958. godine. Sa svojim osobljem posvećena istraživanju i razvoju najboljih rješenja za poljoprivredu, sinonim je za vrhunsku kvalitetu kojoj su vjerni poljoprivrednici u cijelom svijetu. Iz ponude izdvajaju se elektro-mehanički alati za obrezivanje i berbu maslina, vinove loze i voćaka.

Entrada d.o.o. je SLUŽBENI DITRIBUTER i OVLAŠTENI SERVISNI PREDSTAVNIK programa CAMPAGNOLA za Republiku Hrvatsku. U suradnji sa ministarstvom poljoprivrede i raznim udrugama radi na prezentaciji i edukaciji maslinara i vinara.

Tresači maslina

Campagnola nudi različite modele električnih tresača, dizajniranih da zadovolje sve potrebe: od poluprofesionalnih do profesionalnih performansi, dok su pneumatski namijenjeni za krajnje profesionalnu upotrebu.

Ručne škare

Campagnola škare idealan su alat za učinkovito obavljanje bilo koje vrste profesionalonog obrezivanja. Velik broj različitih specifikacija poput kovanih ošrica, autonomije rada i uporaba ugljičnih vlakana omogućuje zadovoljavanje različitih potreba korisnika.

Baterijski program

Campagnola nudi veći broj LIPO i LI-ION baterija, obje kontrolirane elektronički.

Kompresori

Campagnola svojim kupcima nudi motokompresore sa benzinskim motorom (Honda ili Robin), dizelskim motorom (Lombardini ili Kipor) te PTO kompresore namijenjene spajanju na traktor.

Pile

Campagnola pile imaju sposobnost rezanje bilo koje vrste drva, bez obzira na vrstu pogona.