07.05.2019.

Husqvarna trimeri za travu

Želite li savršen vrt? Posegnite za dobrim trimerom za travu kako biste doveli svoj travnjak u red. Uz pomoć višenamjenskog Husqvarna trimera za travu obavit ćete svoje radove na udoban i učinkovit naćin.

Spretan pomagač
Zahvaljujući višenamjenskom Husqvarna trimeru za travu obavit ćete svoje radove na udoban i učinkovit način.                       

Rad bez buke
Ne trebate se brinuti da ćete uznemirivati susjede. Husqvarna trimeri za travu oblikovani su tako da proizvode što manje buke.                     

Opremite se dodatnom opremom
Prilagodite trimer za travu svom vrtu. Dostupno je nekoliko dodataka i dodatne opreme.

Husqvarna trimeri za travu

Tvrtka Husqvarna nudi vam pouzdane i snažne višenamjenske trimere. Jednostavni su za uporabu i rukovanje zbog male težine i naprednih značajki. I ne morate se brinuti o ometanju susjeda. Husqvarna trimeri za travu izrađeni su tako da stvaraju veoma malu razinu buke što je idealno ako živite u stambenom području.

Dosegnite savršenstvo uz pomoć funkcije Smart Start®

Budući da su motor i pokretač motora u brojnim Husqvarna benzinskim trimerima opremljeni jedinstvenim sustavom Smart Start®, stroj ćete uz minimalni napor brzo pokrenuti.

Husqvarna trimeri za travu opremljeni su kliznom sklopkom za automatsko zaustavljanje. To znači da kad je stroj isključen, klizna se sklopka automatski vraća na početni položaj za lakše pokretanje. Na ovaj će način vaš trimer za travu biti spreman za rad uvijek kada i vi budete.

Kada je šutnja zlato

Ako vam je razina buke bitan čimbenik, trimer za travu na baterijski pogon odličan je izbor. Husqvarna trimeri za travu na baterijski pogon tihi su, lagani, uravnoteženi, jednostavni za uporabu i obavit će i najzahtjevnije zadatke. Odlikuje ih izvrsna ergonomija, uravnoteženost i iznimna izvedba.

Opremljeni su Li-Ion baterijom koja pruža nenadmašnu i dugotrajnu snagu i dostupna je u nekoliko jačina. Uz pomoć učinkovitog punjača, potrebno vam je samo 35 minuta da biste je ponovno napunili. Možete raditi čitavi dan bez prestanka uz dvije baterije pri ruci.

 
Višenamjenski s mnogo dodataka

Vrtovi su jedinstveni i raznovrsni poput ljudi. Možete jednostavno prilagoditi svoj kombinirani trimer za travu u skladu s godišnjim dobom i posebnim zahtjevima svog vrta. To je višenamjenski stroj koji nudi pouzdane rezultate tijekom cijele godine. Sve što trebate napraviti jest pričvrstiti neku od brojne dodatne opreme.

Izvor: Husqvarna (https://www.husqvarna.com/hr/proizvodi/trimer-za-travu/)