Bellon Mit

Bellon Mit je jedna od vodećih tvrtki u proizvodnji poljoprivredne opreme, kao što su kosilice, drobilice, freze za travu i rotacijske freze, za kompaktne komunalne traktore.

 

Osnovana 1979. godine, tvrtka Bellon Mit  djeluje više od 30 godina u Italiji i svijetu. Zahvaljujući svojoj fleksibilnosti i pažnji prema zahtjevima kupaca, Društvo je razvilo širok asortiman proizvoda, čak i uz mogućnost njihove prilagodbe potrebama krajnjih korisnika.
 

Zahvaljujući stalnom rastu izvoza, razvila je i potpuno novu liniju kao što su plugovi za snijeg i motori za kompaktne traktore, kao i za traktore i teleskopske utovarivače. S ovom paletom strojeva različitih veličina i načina korištenja, Bellon Mit nudi rješenja koja odgovaraju svakoj situaciji, od čišćenja cesta, trgova i tvorničkih farma do glavnih zimskih usluga. Kompetencija i razvoj su stalni ciljevi za Bellon Mit. Iako su dizajn i realizacija oduvijek bile jake točke (svi priključci su u cijelosti realizirani u tvornici), tvrtka se značajno razvila tijekom vremena i koristi od najsuvremenijih strojeva, novog tehničkog odjela s 3D cad stanicom, vrlo kvalitetne vanjske opreme, dobavljača i dobro opremljenog skladišta rezervnih dijelova, kako bi se zajamčila najbolja usluga korisnicima.