Poljoprivreda

Entrada d.o.o. obuhvaća veleprodaju i distribuciju strojeva i opreme renomiranih svijetskih proizvođača za poljoprivredu (maslinarstvo, ratarstvo, vinogradarstvo, voćarstvo i stočarstvo), kao i opreme za komunalna poduzeća. Osim strojeva veliku pažnju pridodaje promptnoj isporuci rezervnih dijelova, servisu i poduci korisnika o što boljem i kvalitetnijem rukovanju.

Traktori

Izaberite svoj traktor iz široke ponude korejskog proizvođača Kioti (Daedong) snage od 21 do 140 KS. Jamstveni rok na traktore je 60 mjeseci ili 3.000 radnih sati i odnosi se na tzv. powertrain koji podrazumijeva pogonski sklop (motor + transmisija). Daedong Gear Co., sa sjedištem u Sanam, Južna Koreja, smatra se jednim od najvećih svjetskih proizvođača industrijskih zupčanika. Od svog osnutka 1973., Daedong Gear proizvodi preko 6 milijuna mjenjača i zupčanika za poljoprivredne strojeve i automobile, uključujući Daedong Industrial Co., KIOTI, KIA, DAEWOO i ASIA. Daedong Metals opskrbljuje automobilske tvrtke kao što su HYUNDAI i DAEWOO uz proizvodnju materijala od lijevanog željeza za Daedong Industrial Co.

Dodatna oprema za traktore

U ponudi dodatne opreme za traktore nudimo: prednje hidraulike, prednje kardane, podesive kuke, hidraulične priključke i drugo.

Priključci za traktore

Entrada d.o.o. u svojem prodajnom programu nudi široku paletu poljoprivrednih priključkaka; malčere, freze, plugove, prikolice, utovarivače, ralice za snijeg, kao i druge alate uz mogućnost dostave kupcima.

UTV vozila

Novi KIOTI K9 UTV nudi suvremeni stil, poboljšane ergonomije uz 500 kg maksimalne nosivosti. 3-cilindrični vodeno hlađeni dizelski motor proizvodi 24KS uz maksimalnu brzinu od 40 km/h, obradovati će svakog vlasnika zemljišta.

Kosilica s okretom u mjestu

Kosilica ZX s okretom u mjestu dizajnirana za mala do srednja domaćinstva, komunalne tvrtke, kao i domaćinstva s velikim travnatim površinama. Pruža izdržljive performanse s brzom i učinkovitom košnjom uz niske troškove održavanja. Kosilica ima bočno izbacivanje pokošene trave te opciju malčiranja.

Motokultivatori

Mali strojevi za velike poslove motkultivatori tvrtke Labinprogres, Special, Mondial, Green, Greeny. Motokultivatori su pogonjeni motorima Kohler (Lombardini). Njegove osnovne karakteristike su jednostavnost uporabe i potpuna sigurnost prilikom rada. Svestranost ovih stroja ogleda se kroz prihvat velikog broja priključaka koji ga čine nezamjenjivim pri svakodnevnom radu u poljoprivredi.

Priključci za motokultivatore

Entrada d.o.o. u ponudi nudi široku paletu priključaka za motokultivatore Labinprogres; kardanska prikolica PP 1000, vučne prikolice, freze, malčere, plugove, prskalice, čeone i roto kose i druge alate.

Motokopačice

Izaberite jednu od motokopačica Labinprogres serija Adria 04, Flora ili Tiny uz 24 ili 36 mjesečno jamstvo. Motokopačice su lagane za rad čak i u teškim poslovima.

Motokosačice

Mali strojevi za velike poslove

Vezani članci