Maslinarstvo

Campagnola s.r.l. sa sjedištem u Bologni, osnovana je 1958. godine. Sa svojim osobljem posvećena istraživanju i razvoju najboljih rješenja za poljoprivredu, sinonim je za vrhunsku kvalitetu kojoj su vjerni poljoprivrednici u cijelom svijetu. Iz ponude izdvajaju se elektro-mehanički alati za obrezivanje i berbu maslina, vinove loze i voćaka. Entrada d.o.o. je SLUŽBENI DITRIBUTER i OVLAŠTENI SERVISNI PREDSTAVNIK programa CAMPAGNOLA za Republiku Hrvatsku. U suradnji sa ministarstvom poljoprivrede i raznim udrugama radi na prezentaciji i edukaciji maslinara i vinara.

Aku program

Campagnola nudi vrhunske baterijske škare za rezanje profesionalne serija COBRA uz 48 mjeseci jamstva ili hobby varijante EASY koje su pogonjene LIPO i LI-ION baterijama.

Tresači maslina

Campagnola nudi različite modele električnih i pneumatskih tresača, od kojih se ističe tresač maslina ALICE TOP (PRO), najbolji i najprodavaniji električni tresač na svijetu, dizajniranih da zadovolje sve Vaše potrebe.

Ručne škare

Campagnola škare idealan su alat za učinkovito obavljanje bilo koje vrste obrezivanja. Velik broj različitih specifikacija poput kovanih ošrica i uporaba ugljičnih vlakana omogućuje zadovoljavanje različitih potreba korisnika.

Kompresori

Campagnola svojim kupcima nudi nekoliko verzija kompresore pogonjenih sa benzinskim ili diesel motorom te PTO kompresore namijenjene spajanju na traktor.

Pile

Campagnola pile imaju sposobnost rezanje bilo koje vrste drva, bez obzira na vrstu pogona.