Bruntons Propellers

Iako je najpoznatiji po našim suvremenim prepelerima i Varifoldovim sklopivim propelerima, Bruntons projektira i proizvodi propelere i opremu za sve vrste i veličine plovila već više od 100 godina.

Grupa kojoj pripadamo djelujee do najranijih dana propulzije. Duga povijest, zajedno s naprednim istraživačkim, projektantskim i proizvodnim pogonima, omogućuje pružanje potpunih propulzivnih rješenja najviše kvalitete i performansi.

Autoprop

Autopropov jedinstveni dizajn i vrhunska kvaliteta gradnje čine ga prvim izborom propelera među nautičara širom svijeta, sa smanjenjem povlačenja kod plovidbe za najmanje 85% i jedinstvenom sposobnošću automatskog mijenjanja nagiba u skladu s prevladavajućim uvjetima vjetra i mora tijekom vožnje.

Automatski nagib, auto feathering, isti potisak u krmi kao ispred, manje hoda propeleea u krmi, potpuno nova verzija za hibridna i električna plovila, a nedavno razvijena i sposobnost za proizvodnju vrlo učinkovitih i ekonomičnih pogona za isključivo dizelsko napajanje brodova su više nego dovoljni razlozi.

Autoprop je jedinstveni propeler koji su pohvalili stručnjaci širom svijeta. Bez obzira na vrstu jahte koju posjedujete, za jedrenje ili višenamjensko plovilo, za slobodno vrijeme slobodno vrijeme ili komercijalno.