Kioti

Otkad je prvi Kioti traktor predstavljen u SAD-u 1986. godine, tvrtka se uvrstila među vodeće marke traktora.

KIOTI ostaje nepokolebljivo predan napredovanju i rastu traktorske tehnologije, vrijednosti i usluge. I u ovoj potrazi KIOTI zna kako njegov uspjeh uvijek ovisi o dvjema stvarima: stavljanjem kupaca na prvo mjesto i vjerovanjem u snagu timskog rada. Posvećeni su pružanju kvalitete uz tržišnu snagu. Predani su slušanju kupaca i pružanju visokokvalitetnih proizvoda koji zahtijeva njihovo poslovanje. Posvećeni su izgradnji izvanredne prodajne mreže i opskrbljivanju dilera kvalitetnim dijelovima, pružajući obuku i odgovarajući servis.

"Naša je tvrtka rasla iz kulture u kojoj je lojalnost - bilo poslovna ili osobna - dana. Kad vam naša tvrtka obećava da će vam isporučiti najbolje iskustvo posjedovanja traktora koje ste ikada imali, to je ono što namjeravamo učiniti. " -Peter Dong Kyun Kim-Glavni izvršni direktor tvrtke Daedong-USA, Inc.

KIOTI podružnice:

  • Daedong Gear

Daedong Gear Co., sa sjedištem u Sanam, Južna Koreja, smatra se jednim od najvećih svjetskih proizvođača industrijskih zupčanika. Od svog osnutka 1973., Daedong Gear proizvodi preko 6 milijuna mjenjača i zupčanika za poljoprivredne strojeve i automobile, uključujući Daedong Industrial Co., KIOTI, KIA, DAEWOO i ASIA.

  • Hankuk Chan Co

Lanac Hankuk Chain Co specijalizirao se za tehnologiju, dizajn i proizvodnju specijalnih lanaca i transportnih sustava za poljoprivredne i industrijske strojeve. Hankuk Chain Co., lider u tehnološkom razvoju lanca, opskrbljuje svoje podružnice i izvozi specijalne lance širom svijeta.

  • Daedong Metals

Daedong Metals Co proizvođači lijevanih željeznih proizvoda kao što su cilindar, kućište ručice i bregaste osovine za poljoprivredne strojeve i automobile. Daedong Metals opskrbljuje automobilske tvrtke kao što su Hyundai i Daewoo uz proizvodnju materijala od lijevanog željeza za Daedong Industrial Co.