Nova verzija tresača maslina CAMPAGNOLA ALICE 58 PREMIUM od sada uz 3 brzine rada.

Novi tresač Alice PREMIUM 58 je akumulatorski tresač maslina namijenjen za profesionalnu i osobnu upotrebu branja maslina s tri brzine rada (1080-1150 ili 1180 o/min).

Tresač im integrirani senzor za manju potrošnju baterije i radi na principu kad glava tresača nema opterećenje na maslinu sam smanjuje broj okretaja i smanjuje potrošnju akumulatora. Glava tresača je karbonska, a zubi tresača rade suprotne eliptičke pokrete (patent tvrtke Campagnola). Uz tresač se isporučuje 13 metara kabela za napajanje od poliuretana koji je otporan na udarce i oštećenja.

Tresač je izvrsno izbalansiran, vrlo lagan, te ima izvrsnu sposobnost berbe bilo koje vrste maslina u svakoj fazi zrenja bez oštećenja ploda maslina što uvelike pridonosi kvaliteti maslinovog ulja. Motor pokretača je bez četkica te ne zahtijeva održavanje.Tresač je opremljen novim fleksibilnim, zamjenjivim zubima od tehno-polimera i fleksibilnim poliuretanskim kabelom za napajanje.

Prilikom branja maslina plodovi padaju okomito na mrežu tj. glava tresača ne razbacuje plodove što uvelike olakšava sakupljanje maslina.
Tresač Alice Premium 58 može se spojiti na teleskopske (aluminijske ili karbonske) produžne šipke od 150-220 cm ili 185-270 cm.
Napajanje tresača može se vršiti pomoću litijskih leđnih ili standardnih akumulatora.

Kit tresača Alice PREMIUM uključuje:
- Glava tresača ALICE PREMIUM 58
- Pokretač za napajanje s uštedom energije i regulacijom brzine broja okretaja (1080, 1150 ili 1180 o/min )
- Kabel za napajanje 13met. od poliuretana
- Aluminijska ili karbonska teleskopska šipka dužine 150-220 cm ili 185-270 cm

 

Poklon uz svaki kupljeni tresač maslina ALICE PREMIUM 58:

  • prsluk
  • 4 duga zuba
Dokument