Nove Campagnola akumulatorske škare

Predstavljamo Vam nove Campagnola akumulatorske škare iz linije „Green“ - Speedy, Stark M i Stark L.

Campagnola aku škare za rezidbu imaju vrlo laganu bateriju koja vam omogućuje rad bez kabela, nudeći veliku slobodu kretanja, spretnost i funkcionalnost tijekom obrezivanja. 
Zahvaljujući ovom sustavu, škare su mnogo praktičnije za uporabu i olakšavaju različite operacije, a rezanje manje naporno.

OSTALE PREDNOSTI „GREEN“ AKUMULATORSKIH ŠKARA


Još jedna važna prednost koju ne treba podcijeniti je sam dizajn akumulatora, koji je lagana i malen. Campagnola akumulatorske škare isporučuje s dvije litij-ionske baterije. Punjač baterija može istovremeno napuniti do tri baterije.

Što se tiče operativnih aspekata, električne škare karakterizira sustav automatskog isključivanja. To znači da kad grana ima veliki promjer, škare odmah ponovno otvaraju noževe kako se ne bi zaglavili u drvu, pa ih operater može lako osloboditi od grane bez previše napora.

Nove akumulatorske škare linije „Green“ dizajnirane su tako da mogu obavljati bilo koju vrstu obrezivanja: vinograde, voćnjake, voćnjake agruma, maslinike, ukrasne biljke ili zimzelene biljke.

Opremljene su različitim načinima otvaranja noža koji su prikazani na digitalnom zaslonu i sustavom samopodmazivanja noža. Campagnola škare mogu izvršiti oko 80 rezova u minuti.

Izuzetno lagane i jednostavne za upotrebu, ove inovativne baterijske škare smanjuju radno vrijeme satima, a samim tim i umor korisnika.

Cjelokupni aku program pogledajte ovdje