Motokopačice

Visokokvalitetne, izdržljive i praktične motokopačice domaće proizvodnje.

Adria 04

Motokopačica ADRIA 04 predstavlja porodicu kompaktnih i izdržljivih više namjenskih strojeva pogodnih za hobi i profesionalnu primjenu u poljoprivredi.

Pogodna je za rad na parcelama i u vrtovima te na slabo pristupačnom i krševitom terenu. Nudi se u dvije varijante motora, s dizel i benzinskim motorom od 4.5 do 7.0 kW, mjenjačem s četiri brzine od kojih su 3 namijenjene za vožnju naprijed, a 1 za vožnju natrag. Radna širina kopačice iznosi od 61 do 125 cm.

Od sigurnosnih uređaja motokopačica Adria 04 ima ugrađen motor-stop te pruža maksimalnu sigurnost i ugodnost prilikom rada, udovoljavajući standardima CE normi. Može se koristiti i za transport tereta pomoću prikolice pogona. Na ovu motokopačicu mogu se montirati kotači veličine 5.00×10” uz koje se mogu koristiti željezni vijenci, vučna prikolica te razni plugovi.

Flora 55

Motokopačica Flora 55 prikladna je za polu profesionalnu upotrebu u većim vrtovima i okućnicama pa i na terenima koji nisu nikada obrađivani. Opremljena je benzinskim motorom snage od 4.5 KS do 6.9 KS, mjenjačem s 1 brzinom za vožnju naprijed i 1 za vožnju natrag, kopačicom radne širine 50 i 80 cm.

Moto kopačica opremljena je zaštitnim uređajem koji automatski vrši prekid transmisije kad se ispusti iz ruku odgovarajuća komandna poluga.

Flora 45

Motokopačica Flora 45 je prikladna je za intenzivno obrađivanje manjih površina, vrtova i parkova. Benzinski motor snage 2.21 HP, mjenjač s 1 brzinom za vožnju naprijed i 1 za vožnju natrag, radna širina kopačice od 50 cm te mogućnost prihvata različitih plugova čine je idealnim za hobby primjenu u poljoprivredi.

Tiny

Motokopačica Tiny idealna je za obrađivanje malih površina, cvjetnjaka i vrtova. Podešavajuća ručka i njezina mala težina olakšavaju transport. Zaštitni uređaj garantira pot punu sigurnost u radu.

Vidi motokopačice