Prezentacija traktora Kioti

Dana 08.03. u Čepić Polju predstavljen je novi program Kioti, čime se službeno započinje sa distribucijom novog brenda traktora.

Ugovor o ekskluzivnoj distribuciji Kioti traktora
Kioti je renomirani proizvođač traktora sa sjedištem u Južnoj Koreji koji, iako do sada nije bio toliko prisutan na našim prostorima, djeluje globalno i svoje proizvode plasira na svim kontinentima i značajnijim svjetskim tržištima, a vlastite pogone, osim u domicilnoj Južnoj Koreji, ima i u Americi, ali i u Nizozemskoj. Radi se o proizvođaču s 80-godišnjom tradicijom u proizvodnji traktora koji trenutno koristi najmodernije strojeve i najnaprednije tehnologije u svom proizvodnom procesu. Time postiže iznimnu kvalitetu proizvoda, a upravo se ta karakteristika najčešće veže kao sinonim za Kiotijeve proizvode.

Nakon više od godine dana priprema, međusobnih posjeta i razgovora s renomiranim južnokorejskim proizvođačem, sklopljen je ugovor o ekskluzivnoj distribuciji čime društvo Entrada, nakon akvizicije Labinprogresa, čini još jedan veliki iskorak u svome poslovanju te proširuje svoju ponudu u kojoj je sada moguće pronaći traktore i druge poljoprivredne strojeve u rasponu snage od 3 KS do 130 KS.

Traktori od 25 do 130 KS
Asortiman Kioti proizvoda čine traktori snage od 25 KS do 130 KS podijeljenih u nekoliko serija, koji sa svojom bogatom serijskom opremom, različitim opcijama, ali i paletom priključaka, mogu zadovoljiti potrebe gotovo svakog poljoprivrednika, pa i puno više od toga. Svi su traktori usklađeni i homologirani po najnovijim europskim normama, krase ih moderni dizel motori s vrlo niskom emisijom štetnih plinova, niskom razinom buke i vrlo ekonomičnom potrošnjom, a standardno će se na tržištu nuditi uz trogodišnju garanciju, što je samo još jedan dokaz kvalitete istih.

Prezentaciji su prisustvovali brojni distributeri, dileri, postojeći i potencijalni kupci iz zemlje i regije koji su se na licu mjesta mogli upoznati s novom ponudom.

Izvor: Agroklub (https://www.agroklub.com/poljoprivredne-vijesti/entrada-sve-jaca-pocinju-s-distribucijom-kioti-traktora-28-130-ks/49231/)