Technodrive

Od 1973. godine, Technodrive su stručnjaci za projektiranje, razvoj, sastavljanje i prijenos snage kako u pomorskoj tako i industrijskoj primjeni. Portfelj proizvoda Technodrive-a kreće se od mehaničkih i hidrauličnih brodskih mjenjača do zglobnih spojnica, mjenjača i pumpi za industrijske primjene.

Od 1999, stručnost Technodrive je sastavni dio Twin Disc grupe. U svijetu poznat kao proizvođač brodskih zupčanika, 1992 Twin Disc Inc dodao je u svoj asortiman proizvoda Arneson Surface Drives. ASD, prvi i najbrži artikulirani sustav površinskog pogona koji je pušten na tržište 1980. godine, bio je pravi proboj u pomorskom polju propulzije i postao je "naziv" za takvu inovativnu sredinu pogonskog sustava.

Kontrolna ploča, elektronska kontrola za primjenu u pomorskoj industriji, razvijena je od stane je Twin Disc Electronic, koja je dio tvrtke Twin Disc grupe.

Ukupna propulzijska kontrola s elektronskom preciznošću dobivena je pomoću kontrolne ploče koja je dostupna za sve srednje pogonske sustave i spremna za sučelje sa svim popularnim elektroničkim motorima i mjenjačima.

Opći trend je vjerovati u jednu tehnologiju, bez obzira je li to konvencionalni podvodni propeler ili površinski pogoni ili sustavi vodenog mlaza. Twin Disc je jedina tvrtka koja danas može ponuditi najbolje rješenje za svaku pojedinu aplikaciju, kao i kombinirane sustave i prilagođene elektroničke kontrole u nekoliko riječi: TOTAL SOLUTION SUPPLIER.

Twin Disc S.r.l. nudi:

  • kompletan paket proizvoda za brodograditelje i pomorske arhitekte, od pogonskih sustava do brodskih mjenjača, kontrolnih jedinica i opreme za upravljanje brodovima, s prilagođenim rješenjima i učinkoviti tehnički prijedlozima
  • globalnu uslugu orijentirana na kupce, za projektiranje, izradu i instaliranje kompletnog rješenja za pogon
  • dinamičan i stručan tim dizajnera, inženjera i stručnjaka koji su potpuno posvećeni korisničkoj podršci: od koncepta do dizajna, od razvoja prototipa do konačnog industrijskog dizajna, od testiranja do proizvodnje, instalacije, puštanja u pogon i servis, na brodu