Tecnoelettra

Tvrtka Tecnoelettra je rođena 1985. godine u Guastalla (RE) iz ideje osnivača Daniela Zanichelli i želje za inovacijom i realizacijom električnih sklopova, softvera, sustava daljinskog upravljanja i električnih ploča za energetski, vodopskrbni i vatrogasni sektor.

30 GODINA INOVACIJE 

Od početka je glavna svrha tvrtke biti partner - a ne samo dobavljač - na potpunu raspolaganju svojim kupcima kako bi se razvili prilagođeni inovativni proizvodi za potrebe krajnjeg korisnika, čineći ove komponente funkcionalnijim i dostupnijim. Tecnoelettra pokazuje svoja tehnička znanja zajedno s poticajem na istraživanje, tehnološki napredak i kreativnost.

Kreativnost i inovativna vizija su kvalitete koje su Tecnoelettra, 2007 i 2014, patentirale u dva različita integrirana razvojna okruženja.

Pomoću ove nova tehnologija, zajedno s konceptom "ljepote", Tecnoelettra pretvorila je jednostavnu opremu- žicu i metal, u ugodne elemente, s modernim dizajnom, koji pretvaraju cijelu paletu Tecnoelettravih proizvoda u nešto izvanredno u odnosu na konkurente.